september_2012
Doel kerstactie 2012 bekend! | 04-10-2012

Jeroen Pouw
Het mag dan nog maar net oktober zijn, maar ondertussen is de 4de klas al hard bezig met de Kerstactie!  Iedereen mocht zijn stem laten horen en het goede doel dit jaar is STOP AIDS NOW! geworden, ingestuurd door Esmee Engels. Stop Aids Now heeft een project opgesteld, dat kinderen in Ethiopië helpt, die hun ouders zijn kwijtgeraakt aan de ziekte Aids. Zonder hulp belanden deze kinderen op straat en hebben geen kans op een toekomst. Vaak krijgt het oudste kind in het gezin de taak om voor zijn of haar broertjes en zusjes te zorgen, ook al is hij of zij zelf ook nog maar een kind. Stop Aids Now verzorgt de kinderen en geeft ze voedsel, onderdak en onderwijs. Kortom: de kinderen krijgen hun toekomst terug! Dus vraag je moeder, vader, opa, oma, wie dan ook, om dit doel te steunen en koop je suf aan rozen, serenades, knuffels en nog veel meer! Want ieder kind verdient toch een toekomst?
www.stopaidsnow.nl