Nieuws_apr_2010
Diploma's voor Pre-studenten | 22-04-2010

Emile Heussen (directie)
Vandaag was in de Hooglandse kerk de uitreiking van de diploma's aan de geslaagden van het Pre-University College. Vijftien leerlingen van het Stedelijk hebben de afgelopen twee jaar deelgenomen aan dit project van de Universiteit van Leiden in samenwerking met veertig middelbare scholen.

Zeer blij waren we dat Lisa Meekes cum laude geslaagd is. Ze had voor drie van de vijf onderdelen een "uitstekend" als beoordeling. De andere twee onderdelen waren "goed". Ze is daarmee de tweede Pre-student die dat gelukt is. Gefeliciteerd! Dat geldt niet alleen voor haar, maar ook voor de andere giganten: Ward van Es, Wiarda Witteman, Lisanne Labuschagne, Lucas de Haas, Vivian Wu, Laura de Vries, Martijn Otten, Aljosha Filipov, Margriet Lansink, Maarten Broekhof, Jasha Groeneweg, Maja Bosch, Maaike Bak, Robbert van Kempen.

De eindproducten van hun onderzoeksopdrachten kunt u hier vinden.