Nieuws_apr_2015
DELF-examens juni 2015 | 07-04-2015

Marie-Louise Greve
Aan alle leerlingen in klas 3 en alle leerlingen van klas 4, 5 en 6 met Frans in hun pakket. In juni is het weer mogelijk om deel te nemen aan DELF-examens voor Frans. Als je in klas 3 zit en je wilt ervaring opdoen met deze examens of je wilt je Frans afsluiten met een diploma, schrijf je dan in. Als je in klas 4, 5 of 6 zit en je wilt een officieel erkend diploma halen, doe dan mee!
De examendata voor juni zijn: woensdag 3 juni (schriftelijke onderdelen, voor alle leerlingen op locatie Socrates) en zaterdag 6 juni (spreekvaardigheid, niveau A2) of zaterdag 13 juni (spreekvaardigheid, niveau B1 en B2).
Overleg altijd eerst met je docent. Hij/zij zal je een inschrijfformulier geven.
Voor vragen kun je contact opnemen met mevr. De Jong (Athena) of mevr. Greve (Socrates).

Bonne chance!