Nieuws_jun_2011
Bovenbouwfeest in Dekker Sport & Party | 20-06-2011

Roberto Morey Núñez (praeses USA)
Beste ouders en leerlingen van klas 3 t/m 6, zoals velen van jullie waarschijnlijk al hebben vernomen, is het bovenbouwfeest verplaatst van de Four Reasons naar Dekker Sport & Party in Warmond. Door bepaalde omstandigheden moesten wij de locatie wijzigen, maar het feest wordt net zo groots als het oorspronkelijke plan. De tijden zijn gelijk gebleven (om 21.00 uur de deuren open, om 22.30 uur de deuren dicht en om 01.00 uur is het feest afgelopen) en natuurlijk moet ook hier bij entree een schoolpas worden laten getoond. Kaarten zijn nog steeds in de verkoop: op donderdag de 23e op Athena en Socrates.
Verder hebben alle leerlingen van klas 3 t/m 6 afgelopen week een brief gekregen van de schoolleiding, kijk daarin voor meer informatie.