Nieuws_jun_2011
BLP: Wie gaat er mee naar Saint-André? | 23-06-2011

Marie Louise Greve (BLP)
Al voor het zesde jaar zal de sectie Frans, in samenwerking met de sectie geschiedenis, de uitwisseling met het Institut Saint-André in Brussel organiseren. Voor alle leerlingen die volgend jaar in klas 4 zitten en het vak Frans gekozen hebben (ook voor contractleerlingen) is het mogelijk om je aan te melden voor dit project (BLP-Bruxelles-Leiden Projet). Aanmelden kan door aanstaande vrijdag, na de uitreiking van de rapporten, een motivatieformulier in te vullen in lokaal B04 (Athena) of lokaal 42 (Socrates). Lijkt het je leuk om een Belgische gast te ontvangen, samen te werken aan een geschiedenis- en/of theaterproject, een bezoek te brengen aan de stad Brussel, een tijdje mee te draaien in een Franstalig Belgisch gezin, lessen te volgen op een Franstalige school en twee weken op te trekken met een groep leerlingen van je eigen school? Meld je dan aan! Praktische gegevens: van 7 tot en met 10 november komen de Belgische leerlingen in Leiden, van 13 tot en met 16 februari zijn wij in Brussel.

Voor vragen en meer informatie over het project kun je terecht bij Mevr. Boijens (Athena) of Mevr. Greve (Socrates). A bientôt!