nieuws_mei_2016
BLP: Wie gaat er mee naar Saint-André? | 26-05-2016

Sectie Frans
Al voor het tiende jaar zal de sectie Frans, in samenwerking met de sectie geschiedenis, de uitwisseling met het Institut Saint-André in Brussel organiseren. Voor alle leerlingen die volgend jaar in klas 4 zitten en het vak Frans gekozen hebben (ook voor contractleerlingen) is het mogelijk om je aan te melden voor dit project (BLP-Bruxelles-Leiden Projet).
Lijkt het je leuk om een Belgische gast te ontvangen, samen te werken aan een geschiedenis- en/of theaterproject, een bezoek te brengen aan de stad Brussel, een tijdje mee te draaien in een Franstalig Belgisch gezin, lessen te volgen op een Franstalige school en twee weken op te trekken met een groep leerlingen van je eigen school (Socrates en Athena)? Meld je dan aan!
Praktische gegevens: van 19 tot en met 23 september 2016 komen de Belgische leerlingen in Leiden, van 20 tot en met 24 februari 2017 zijn wij te gast in Brussel.

Aanmelden kan door donderdag 2 juni in de grote pauze in lokaal 106 (Socrates) of in lokaal B04 (Athena) een ingevuld motivatieformulier in te leveren. Tijdens de pauzebijeenkomst vul je een inschrijfformulier in, let op: daarvoor heb je een foto nodig (geprint is prima)! De

motivatieformulieren

kun je krijgen door de bijlage van dit bericht te printen of via Dhr. Van Eeghen of Mevrouw van Moorsel op Athena en Mevrouw Greve op Socrates. Voor vragen en meer informatie over het project kun je terecht bij Mevr. Van Moorsel of Dhr. Van Eeghen (Athena) of Mevr. Greve (Socrates).

A bientôt!