nieuws_juni_2016
BLP-inschrijvingen: update! | 09-06-2016

L’équipe BLP
Vorige week hebben jullie je “en masse” ingeschreven voor het Brussel-Leiden-Project: super! Deelnemers waarvan we beide formulieren hebben ontvangen worden meegenomen in de selectie. Helaas is het nog even afwachten hoeveel leerlingen er in de Belgische klas zullen zitten en wat de verhouding jongen/meisje wordt. Wij zijn bij de selectie van die informatie afhankelijk. Daarom dit bericht: wij zullen de geselecteerde leerlingen zo snel mogelijk, maar zeer waarschijnlijk pas NA de zomervakantie, op de hoogte stellen. Natuurlijk ontvangen niet-geselecteerde leerlingen dan ook een berichtje. Mocht je nog vragen hebben, stel ze aan Mme Greve (Socrates), M van Eeghen en/of Mme van Moorsel (Athena).
Bonne chance pour vos examens et bonnes vacances d’été!