Nieuws_jan_2014
Bijeenkomsten PreGymnasiumCollege | 14-01-2014

Roos Danse, Liseke Wensing
Op 17 januari en op 24 januari zijn er weer bijeenkomsten voor het PreGymnasiumCollege! Tweemaal 120 leerlingen uit groep 8 zullen onze school bezoeken om lesjes Klassieke Talen, Natuurkunde en Scheikunde te krijgen. Aanstaande vrijdag, 17 januari, vindt ’s middags de startbijeenkomst van ronde 2 plaats (locatie: Socrates). Op vrijdag 24 januari vindt de slotbijeenkomst van ronde 1 plaats (locatie: Athena). Let op: deze data zijn anders dan vermeld in de informatiebrief aan het begin van het schooljaar! De basisscholen hebben ontvangen of ontvangen deze week een uitnodiging voor de bijeenkomst, met daarin praktische details zoals het programma en de precieze tijden. We kijken ernaar uit de kinderen bij ons op school te ontvangen!