Nieuws_dec_2011
Belangrijk bericht van de Kerstactie | 15-12-2011

Bastiaan Zwanenburg, Hoofd Publiciteit Kerstactie
Zoals jullie misschien al vernomen hebben is volgende week de kerstactie bij ons op school. Het doel dit jaar is de actie Serious Request van 3FM en het Rode Kruis voor meer dan 10 miljoen moeders in oorlogsgebieden! Wij proberen zoveel mogelijk publiciteit te genereren en op te vallen tussen de honderden andere acties hier in Leiden. Zo hebben we bijvoorbeeld een website en hebben we al meerdere kranten benaderd die een stukje over ons gaan schrijven.

Het Leidsch Dagblad wil een stukje over ons schrijven, maar alleen als wij de verkiezing winnen die gaat tussen ons, het Visser en het Bona. De school die het meeste stemmen krijgt, krijgt een stukje in de krant. Het zou hartstikke mooi zijn, naar sponsors toe, maar ook naar bijvoorbeeld 3FM en het Rode Kruis als we laten zien dat wij de school zijn, die veel betrokken leerlingen, ouders en docenten heeft.

Verder wil ik vragen, de site aandachtig te volgen. Hierop zullen tientallen filmpjes, honderden foto's en een groot aantal artikelen komen, zodat ook de ouders, grootouders, broertjes, zusjes e.d. ook nauwgezet bij de actie betrokken kunnen blijven en kunnen volgen wat er zich afspeelt op school.

Ik hoop dat iedereen massaal op ons stemt en onze website blijft volgen.