Nieuws_okt_2010
Bedjes gezocht! | 25-10-2010

Hans Prins, Yuri Robbers
Beste ouders en leerlingen van klas 2 t/m 6,

We hebben u hard nodig! Zoals elk jaar organiseert het Stedelijk Gymnasium Leiden ook dit jaar weer een Model United Nations (LeMUN). Leerlingen uit Amerika, Hongarije, Italië, Duitsland en nog veel meer landen komen speciaal naar Leiden voor dit evenement. Zij zullen in Nederland verblijven van donderdag 18 t/m zondag 21 november. Maar om dit verblijf zo prettig mogelijk te maken hebben we uw hulp nodig!

We zoeken vrijwilligers (leerlingen en hun ouders) die het leuk zouden vinden om tijdens dit weekend een buitenlandse gast thuis onder te brengen. Als je gedurende dit weekend één of meerdere van deze buitenlandse gasten te logeren hebt,  leer je tijdens dit weekend als bijkomend voordeel een persoon uit het een (vreemd) ander land kennen en leer je wat over zijn of haar cultuur. Bovendien is het een goede manier voor leerlingen om hun Engels te oefenen, zonder dat ze zelf mee doen aan de debatten die normaal bij een MUN horen. Leerlingen die gasten onderbrengen krijgen een ticket voor het exclusieve LEMUN-feest dat elk jaar plaatsvindt op zaterdagavond 20 November.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan zo snel mogelijk in (voor 1 November) op de lijst onder het roosterbord (Athena) of de lijst op het whiteboard bij de ingang (Socrates), of mail direct naar housing@lemun.org.

Voor vragen kun je altijd mailen naar:

f.jonker@gymnasiumleiden.nl
m.kraus@gymnasiumleiden.nl