nieuws_aug_2016
Alle DELF- kandidaten geslaagd! | 23-08-2016

Sectie Frans
Deze zomer kwam het bericht dat alle leerlingen die in juni deelgenomen hebben aan het Franse DELF-examen (Diplôme Elémentaire de Langue Française) op niveau B1 of B2 zijn geslaagd. De sectie Frans feliciteert Larissa, Shoshanah, Sarah, Mila, Jone, Myrthe, Victor, Berbele, Dymphe, Lisanne, Rosalie, Eline, Maarten en Pauline met dit prachtige resultaat. Leerlingen die het komend schooljaar ook voor dit internationaal erkende diploma willen opgaan of meer informatie willen, kunnen nu al contact opnemen met hun docent Frans. Leerlingen uit klas 3 kunnen meedoen op A2 niveau, en 5e en 6e klassers aan niveau B1 of B2. De eerstvolgende examendata zijn op 8 (schriftelijk) en 11 maart (mondeling) 2017.