Huiswerkhulp

Voor sommige leerlingen is het fijn om wat hulp te krijgen bij het maken van het huiswerk, bij het voorbereiden van een proefwerk, of om wat extra te oefenen. Er zijn enkele door de school geselecteerde bovenbouwleerlingen, die tegen een geringe vergoeding een uurtje per week extra hulp kunnen bieden bij het leren van woordjes of bij het oefenen met sommen.
De begeleiding wordt per uur gegeven, na schooltijd. De hulp kan op school of bij een van de betreffende leerlingen thuis gegeven worden. De leerlingen maken zelf hun afspraken. De kosten zijn € 5,00, na elk uur contant aan de leerling te overhandigen.
De huiswerkhulp start op aanvraag.

Ik wil bijles geven
Al jaren geven bovenbouwleerlingen huiswerkhulp aan andere leerlingen, die dat nodig hebben of er behoefte aan hebben.
Wij vinden dit een goede zaak, er van uitgaand dat QUI DOCET DISCIT.
Zo gaat het:
Je kunt je opgeven via dit invulformulier, voorzien van de paraaf van je vakdocent, je mag meerdere vakken opgeven.
Je wordt gekoppeld aan een andere leerling.
Je regelt zelf met die leerling plaats, tijd en regelmaat
De vergoeding bedraagt € 5,00 per uur, rechtstreeks door de ouders/leerling te betalen aan jou.

Athena: Als je er voor voelt om mee te doen, mail dan naar mevr. Tinnevelt.

Socrates: Als je er voor voelt om mee te doen, mail dan naar dhr. Zeven.

Ik wil bijles van een andere leerling
Athena: Als je behoefte hebt aan bijles door een andere leerling van deze school mail dan dit aanvraagformulier naar mevr. Tinnevelt. Zij koppelt je aan een bovenbouwleerling die je kan helpen. Je krijgt zo snel mogelijk een mailtje terug. De huiswerkhulp start op aanvraag.

Socrates: Als je behoefte hebt aan bijles door een andere leerling van deze school mail dan dit aanvraagformulier naar dhr. Zeven. Hij koppelt je aan een bovenbouwleerling die je kan helpen. Je krijgt zo snel mogelijk een mailtje terug. De huiswerkhulp start op aanvraag.